Kersepitje Warmtekussen Cervico+handcreme Conforma

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Kersepitje is een warmtekussen op basis van kersenpitten. Dit 100% Belgische en natuurlijke product is niet alleen de ideale metgezel voor koude avonden en nachten, maar biedt eveneens verlichting bij dagelijkse ongemakken, krampen en spierpijnen. Kersepitje kan ook als koudecompres gebruikt worden tegen kneuzingen en verstuikingen.

  • Uiterst kwalitatief en veilig in gebruik
  • Machine-wasbaar op 30°
  • Formaat 13 x 55 cm
Gebruik

Opwarming in de magnetron gedurende 3 minuten op 700 à 800W. Bevochtig het warmtekussen even met water om uitdroging tegen te gaan.

Laat het kussen na opwarming volledig afkoelen alvorens het opnieuw op te warmen. Oververhitting kan schade veroorzaken aan het kussen en de omgeving.

Samenstelling

Kersenpitkussen: Gesteriliseerde en ontstofte kersepitten in een doek van gecertificeerd bio-katoen.

Conforma handcrème 50 ml: Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Phenethyl Alcohol, Ceteareth-12, Glyceryl Caprylate, Gluconolactone.

Gegevens
CNK4404919
FabrikantenInfinity Pharma
MerkenConforma