Nuxe Body Deodorant Duo Roll-on 2x50ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VROUWENDEODORANT ZONDER ALCOHOL - BESCHERMT DE HELE DAG

VAN NATURE DOELTREFFEND

De vrouwendeodorant zonder alcohol, met natuurlijk Aluin- en Zilverpoeder, biedt een langdurige bescherming zonder witte strepen achter te laten. Transpiratie wordt verminderd en de geurtjes zijn geneutraliseerd. De huid is gekalmeerd en beschermd. Met het zachte en delicate parfum uit het assortiment NUXE Body: kokossorbet, witte bloemen en wilde vanille.

Gebruik

Breng de NUXE Body vrouwendeodorant zonder alcohol 's ochtends na de douche met de NUXE Body Zeepvrije douchegel aan, en op elk moment van de dag als u dat nodig vindt.

Samenstelling

Zonder alcohol - Geen sporen - Zonder parabenen

Details
CNK3116811
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe