Nuxe Sun Bruiningsolie Gezicht Lichaam Ip30 150ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze zonneolie, Met zonnige en waterbloemen, biedt een verjongende celbescherming en zorgt voor een subliem bruin kleurtje.De textuur, zonder vettig effect en zonder alcohol, voedt de huid en geeft ze een zijdeachtige finish.

Gebruik

Breng het product rijkelijk aan voor u in de zon komt. Herhaal regelmatig, en vooral na het zwemmen of afdrogen. Als u niet genoeg product gebruikt, biedt de crème veel minder bescherming tegen de zon. Voorzorgen: te veel zon is gevaarlijk. Vermijd de zon op de middag. Een zonnecrème beschermt u niet voor 100%. Verstuif niet rechtstreeks op het gelaat.

Samenstelling

Waterproof. Fotostabiel. Zonder alcohol. Niet-comedogeen.

Indicatie

bruiningsolie gelaat en lichaam lage bescherming -SPF 30

Details
CNK3209384
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe