Over ons

Het apothekersteam.

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Isabelle en Valerie. Op zaterdag wordt ons team nog bijgestaan door Zenobie. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien altijd voldoende voorraad in de apotheek aanwezig, wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit direct bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar. En heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Isabelle Storme

apotheker

Isabelle Storme - zaakvoerder

Al sinds mijn jeugd is de apotheek een belangrijk deel van mijn leven. Zowel mijn vader als mijn grootvader waren apotheker. Als kind heb ik veel tijd doorgebracht achter de schermen in de apotheek van mijn vader. Ik vond het heel plezant om te helpen met de bereidingen: capsules afvullen, poedertjes plooien, thee afwegen, rozenwater maken, suppo’s gieten, crèmes maken … Het was dan ook een logische keuze voor mij om de studie van apotheker te kiezen.

In juni 1994 heb ik het diploma behaald van master in de farmaceutische zorg aan de KULeuven. Mijn interesse in het runnen van een eigen bedrijf heeft mij ertoe gebracht nog een bijkomend master in de bedrijfseconomie te studeren aan de KUL. 

Ondertussen zijn we bijna 30 jaar verder en is de taak van de officina apotheker verder geëvolueerd. Kerntaak van de apotheker blijft nog steeds om een wetenschappelijk onderbouwd, rationeel en optimaal gebruik van geneesmiddelen te bevorderen. Overleg zowel met patiënten als met artsen neemt een belangrijk deel van mijn tijd in.

In juni 2021 heb ik met succes de opleiding apotheker vaccinator voltooid. Sinds november 2022 kunnen Vlamingen immers ook in de apotheek terecht voor hun covid-vaccinatie. 

Zenobie Annaert

Ik studeer Master farmaceutische zorg aan de KU Leuven.

Valerie Van Huynegem

Ik ben apotheker en master in de industriële farmacie.

Online bestellen.

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Betaalmogelijkheden.

  • Betalen met je betaalkaart, al dan niet contactloos
  • Mobiel betalen met je smartphone
  • Cash betalen kan nog steeds