Over ons

Het apothekersteam.

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Isabelle en Valerie. Op zaterdag wordt ons team nog bijgestaan door Zenobie. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien altijd voldoende voorraad in de apotheek aanwezig, wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit direct bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar. En heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Isabelle Storme

Isabelle Storme - apotheker titularis en zaakvoerder

Isabelle behaalde haar diploma van apotheker aan de KU Leuven in 1994.

Als jonge student was het al snel duidelijk dat de wereld van farmacie en gezondheidszorg haar roeping was. Haar fascinatie voor geneesmiddelen en hun impact op het menselijk lichaam leidde Isabelle naar de universiteit, waar zij met volle overgave begon aan de opleiding tot apotheker. Gedurende haar studiejaren raakte zij steeds meer geboeid door het ambacht van magistrale bereidingen. Het idee om als apotheker zelf medicijnen te kunnen samenstellen, precies afgestemd op de individuele behoeften van de patiënten, sprak haar enorm aan. Isabelle besloot een extra diploma te behalen in bedrijfseconomie, KU Leuven 1995, met als doel haar eigen apotheek te starten. Zij werkte enkele jaren in verschillende apotheken, waar zij haar kennis en vaardigheden verder kon ontwikkelen.

Met een combinatie van hard werken, doorzettingsvermogen en een diepgewortelde passie voor het vak, zette zij in 2002 de apotheek in Leest verder, het familiebedrijf opgestart in 1970 door schoonvader apotheker Germain Annaert. De apotheek draagt trouwens een rijke geschiedenis met zich mee, geworteld in de passie en toewijding van generaties apothekers. Immers ook haar vader Marcel Storme en haar grootvader Emiel Pattyn waren apotheker.

Haar echtgenoot Pieter Annaert is professor aan de faculteit Farmaceutische Wetenschappen van de KU Leuven. Zo zijn ze samen in staat om een unieke synergie te creëren tussen de academische wereld en de praktijk van de farmacie. Samen streven Pieter en Isabelle ernaar om zowel studenten als patiënten de best mogelijke zorg en educatie te bieden.

Naarmate Isabelle haar carrière als apotheker voortzette, bleef sport een integraal onderdeel van haar dagelijkse routine. Hardlopen is haar passie. Zij gelooft dan ook sterk in de kracht van een gezonde levensstijl en het belang van preventieve gezondheidszorg.

Valerie Van Huynegem

Valerie Van Huynegem - apotheker adjunct

De toevoeging van een jonge apotheker aan het team bracht een frisse wind van energie én nieuwe ideeën met zich mee. 

Valerie behaalde haar diploma apotheker aan de UA in 2022, aanvullend behaalde zij haar diploma van industrie apotheker aan de UA in 2023. Zij is reeds jarenlang een vertrouwd gezicht in de apotheek.

Haar recente opleiding en up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de farmacie zullen het team helpen om bij te blijven met de snel evoluerende wereld van de gezondheidszorg.

Zij houdt van hardlopen. Zij is een enthousiaste collega, en is dan ook de perfecte match voor het apotheekteam. Zij staat steeds klaar met goed advies en een luisterend oor.

Zenobie Annaert

Zenobie Annaert - 1ste Master farmaceutische zorg aan de KU Leuven.

Onze student apotheker in opleiding, Zenobie Annaert, vult ons team aan op zaterdag. Zij heeft een grote liefde voor sport, in het bijzonder houdt ze van hardlopen, snowboarden, hiking.

Terwijl ze haar opleiding voortzet aan de KU Leuven, eerste master farmaceutische zorg, kan zij praktijkervaring opdoen.

Zo bieden wij haar de mogelijkheid om theoretische kennis toe te passen in een echte werkomgeving en waardevolle hands-on ervaring op te doen.

Online bestellen.

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Betaalmogelijkheden.

  • Betalen met je betaalkaart, al dan niet contactloos
  • Mobiel betalen met je smartphone
  • Cash betalen kan nog steeds