Nuxe Nuxuriance Ultra Vl Cr Verstev. A/age 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze vloeibare crème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing met biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea regenereert de huid, geeft het gelaatsovaal weer vorm en strijkt rimpels glad

Gebruik

Breng de vloeibare crème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing Nuxuriance® Ultra 's ochtends na een perfecte reiniging aan op het gelaat, de hals en het decolleté, na het Serum Nuxuriance® Ultra.

  1. Verwarm een kleine hoeveelheid crème tussen de handpalmen.

  2. Begin aan de ene kant van het gelaat en breng aan met korte, strijkende bewegingen, beurtelings met elke hand, van de onderkant van het gezicht naar boven toe. Benadruk het gelaatsovaal en de slapen.

  3. Herhaal de bewegingen aan de andere kant van het gelaat. Breng de crème vervolgens aan op het decolleté, van het midden naar buiten toe.

Samenstelling

Bevat ten minste 88% natuurlijke ingrediënten (waaronder biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea en biologische klaproosblaadjes). Zonder parabenen.

Parfum van oranjebloesem, framboos en sandelhout.

Indicatie

Totale anti-ageing normale tot gemengde huid

Gegevens
CNK3357019
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe