Imutis Baby Fl 20ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Goede bacteriën vanaf de geboorte

De darmflora vervult verschillende belangrijke functies waaronder de ontwikkeling van het immuunsysteem, meer dan 60% van al onze immuuncellen bevinden zich in onze darmen1.

Voor de geboorte is het spijsverteringskanaal van de foetus steriel. Als de baby geboren wordt, wordt zijn darmflora gekoloniseerd door bacteriën en gisten. Tijdens de eerste levensjaren diversifieert de darmflora zich en bouwt ze zich op. Het is een traag en kwetsbaar proces, dat gemakkelijk verstoord geraakt: we spreken dan van dysbiose. Dit kan zich uiten als tijdelijke darmklachten.

Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de opname van Lactobacillen en Bifidobacillen (bacteriën)2-5 kunnen helpen om het darmcomfort op elke leeftijd te behouden.

De bacteriën die het rijkst aanwezig zijn in onze darmflora zijn de Lactobacillen en de Bifidobacillen. Ze zijn betrokken rol bij de vertering en de assimilatie van voedingsstoffen en spelen een belangrijke rol in het evenwicht van het ecosysteem van de darmen.

De 4 specifieke stammen bacteriën die in Imutis baby zitten, werden gekozen op basis van verschillende klinische studies2-5.

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem6 en werkt in combinatie met de bacteriën van Imutis baby.

De troeven van Trenker

Imutis Baby is een natuurlijk voedingssupplement specifiek ontwikkeld voor baby's, vanaf hun geboorte.

Het bevat geen palmolie, soya of nanodeeltjes en er zijn tot vandaag geen bijwerkingen bekend. Dankzij de unieke formule kan Imutis Baby worden bewaard op kamertemperatuur.

Imutis Baby is voorzien van een druppelteller voor meer gebruiksgemak.

1 Gérard, P. & Benalier-Donadille, A. et al., 2009 • 2 Cruchet et al., 2015 • 3 Foster et al., 2011 • 4 Tlaskal et al., 2005 • 5 Ahmadi et al., 2015 • 6 Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem van kinderen

Gebruik

14 druppels Imutis Baby per dag.


Schud de flacon goed voor gebruik tot volledige resuspensie.


De druppels kunnen rechtstreeks in de mond van de baby worden toegediend of worden toegevoegd aan lauwe voeding. Vermijd om ze rechtstreeks in warme voeding te mengen, want de warmte kan de werkzaamheid van Imutis baby negatief beïnvloeden.

Samenstelling

Samenstelling per dosis*

• Lactobacillus rhamnosus R11: 1 miljard cellen

• Lactobacillus rhamnosus GG: 1 miljard cellen

• Bifidobacterium longum R175: 0,5 miljard cellen

• Lactobacillus helveticus R52: 0,5 miljard cellen

• Vitamine D: 10 μg (400 IE, 200% RI)

*Samenstelling per aanbevolen dagelijkse dosis.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand baby.

Gegevens
CNK4499513
FabrikantenTrenker
MerkenTrenker